Review producten

Product reviews vergelijken

Over Colect

Colect.io is een leverancier van digitale en mobiele SaaS-oplossingen van wereldklasse voor de B2B / groothandel in de mode-industrie, met meer dan 400 modemerken en 86.000 retailers wereldwijd die dagelijks hun tools gebruiken. Colect levert geïntegreerde schaalbare oplossingen voor digitale en mobiele verkoop, B2B en verkoop in de winkel voor merken in mode, schoenen, sportkleding, lichaamsmode en accessoires. Met dit digitale platform kunnen bedrijven in de modebranche sneller groeien door een efficiëntere uitwisseling van productinformatie, assortimentplanning, orderverwerking en data-analyse. fijne hoofdkussen voor goede rust.

Product reviews

Virtuele showroom – Nieuwste webgebaseerde innovatie en onderdeel van de B2B-oplossing om collecties te tonen via een virtuele showroom, met een lookbook, verzamelborden en 360 afbeeldingen en video’s. product reviews zijn positief.

De enquête werd uitgevoerd door studenten van de Universiteit van Amsterdam die 216 deelnemers benaderden die een evenwichtige vertegenwoordiging vormden bij kleine, middelgrote en grote modebedrijven, waarvan de meerderheid in Noord-Europa woonde (Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Denemarken, Zweden en de VK).

Verder laat het onderzoek zien dat 69 procent van de meeste geïnterviewde bedrijven externe gespecialiseerde SaaS-oplossingsproviders kiezen om hun digitale verhaal- en orderschrijfproces te ondersteunen, als onderdeel van hun backoffice / ERP-systemen of via gespecialiseerde add-ons zoals Colect.

Related posts