Geld besparen op een verzekering

Geldbesparende tips: het installeren van antidiefstalapparaten zal de premies voor autoverzekeringen aanzienlijk verlagen

Compare-autoinsurance.org (https://compare-autoinsurance.org/) kondigt een nieuwe blogpost aan die laat zien hoe antidiefstalapparaten bestuurders kunnen helpen lagere autoverzekeringskosten te betalen.

Antidiefstalapparaten kunnen bestuurders helpen het risico op diefstal van hun auto te verkleinen. De meeste nieuwe voertuigen zijn uitgerust met een of andere vorm van diefstalbeveiliging. Bestuurders die oudere voertuigen bezitten, kunnen hun auto veiliger maken door een of meer antidiefstalapparaten te installeren die op de markt verkrijgbaar zijn. Inboedelverzekering kosten zijn redelijk.

De meeste providers bieden kortingen voor geïnstalleerde antidiefstalapparaten. GEICO biedt haar klanten een korting tot 25% voor diefstalbeveiliging. Andere verzekeraars bieden kortingen tussen 3% en 15%., Afhankelijk van het type geïnstalleerde antidiefstalvoorziening. Bestuurders moeten weten dat deze korting alleen wordt aangeboden aan het uitgebreide dekkingsgedeelte van een verzekeringsplan. Bestuurders die alleen een aansprakelijkheidsdekking hebben, zullen hun verzekeringspremies waarschijnlijk niet aanzienlijk verlagen, zelfs als ze een antidiefstalapparaat hebben geïnstalleerd.

Afsluiten van een opstalverzekering online

Welke antidiefstalapparaten zijn er op de markt. Er is een breed scala aan antidiefstalapparaten beschikbaar voor iedereen. Systemen zoals LoJack of OnStar kunnen het voertuig op afstand uitschakelen in geval van diefstal. GPS-trackers kunnen autobezitters de locatie van hun auto laten controleren nadat deze is gestolen. Veel chauffeurs hebben actieve of passieve auto-alarmsystemen op hun auto geïnstalleerd. Sommige alarmen maken mogelijk een hard geluid wanneer iemand door de voorruit reikt, terwijl andere systemen het noodpersoneel in stilte waarschuwen in geval van diefstal. Het etsen van het voertuigidentificatienummer (VIN) in de voorruit is een andere antidiefstalmaatregel. Opstalverzekering kosten voor betere prijs.

Hoeveel geld chauffeurs kunnen besparen. Dit type korting kan sterk verschillen tussen providers. Sommige bedrijven bieden bijvoorbeeld forse kortingen voor OnStar, maar bieden bijna niets aan voor autoalarmen. Sommige chauffeurs krijgen kortingen die zo laag zijn als 1%. Chauffeurs met geavanceerde antidiefstalapparatuur zoals OnStar of andere systemen voor externe uitschakeling in hun voertuigen kunnen tot wel 25% besparen. Antidiefstalapparaten komen echter steeds vaker voor en de kans op een enorme korting is kleiner. Zelfs geavanceerde antidiefstalapparaten zijn niet ongebruikelijk op nieuwere voertuigen. Het goede nieuws is dat sommige providers kortingen op antidiefstalapparatuur stapelen. In dit geval kan een chauffeur bijvoorbeeld 10% korting krijgen voor OnStar en 3% korting voor een autoalarm. Dit betekent dat de chauffeur een premierekening kan krijgen die 13% lager is.

Related posts