De vijf beste sites voor Bitcoin kopen

De waarde van Bitcoin is sinds 2017 enorm gestegen. Bekijk deze sites in Ierland als u zich klaarmaakt om te handelen.

De waarde van Bitcoin is sinds 2017 gestegen en kan dit jaar weer stijgen. De waarde van Bitcoin is sinds 2017 gestegen en kan dit jaar weer stijgen. Bitcoin is een cryptocurrency die over de hele wereld veel hype heeft veroorzaakt, en Ierland is geen uitzondering.

Vooral omdat de waarde eerder in 2017 is gestegen met ongeveer € 17.000, terwijl sommige financiële analisten opnieuw verwachten dat de waarde in 2020 zal stijgen.

Dus, als u in Bitcoin wilt investeren, hebben we de top 5-sites voor Bitcoin-handel in Ierland geselecteerd. Houd er echter rekening mee dat u voor sommige van de onderstaande opties een Bitcoin-portemonnee nodig heeft. Bitcoin trader is een heel goeie trader.

Coinbase

Dit is verreweg een van de grootste bitcoin-makelaars. Het ondersteunt meer dan 30 landen over de hele wereld, waaronder de VS, het VK, Ierland en vele andere. U kunt deze site gebruiken om Bitcoin en andere digitale valuta uit te wisselen.

Er is ook een Coinbase Wallet-app voor iOS- en Android-apparaten, waardoor gebruikers onderweg gemakkelijk toegang hebben tot hun portfolio. U krijgt toegang tot de portemonnee zodra u lid wordt van het platform. Opgemerkt moet worden dat er conversiekosten zijn tussen 1,49% en 3,99%.

Changelly

In deze Bitcoin Trader-review leert u meer over het handelsplatform, betalingsmethoden en servicekosten. Changelly is een instant cryptocurrency-uitwisseling gevestigd in Praag met meer dan 1 miljoen gebruikers over de hele wereld. Gebruikers kunnen Bitcoin en andere cryptocurrencies kopen met hun debet- en kredietkaarten en cryptocurrency-betaalmethoden. U kunt uw geld bijvoorbeeld niet overboeken met PayPal of een bankoverschrijving. Hoewel ze betalingen in verschillende valuta’s accepteren, worden de transacties omgezet in USD, GBP of EUR. Nadat u het cryptopaar hebt gekozen dat u wilt ruilen, moet u er rekening mee houden dat er 0,25% servicekosten in rekening worden gebracht.

CEX.IO

CEX.IO is een betrouwbare Bitcoin-uitwisselingsservice, gekozen door meer dan 3 miljoen gebruikers wereldwijd. Ze hebben tweefactorauthenticatie, anti-hackerbescherming en certificaten die bewijzen dat deze site veilig is, zoals de PCI DSS. De site ondersteunt verschillende betaalmethoden, zoals Mastercard, Skrill, Visa en bankoverschrijvingen. De handelskosten zijn vrij laag, aangezien het 0,25% is voor afnemers en 0,16% voor makers. Het is ook vermeldenswaard dat CEX.IO een breed scala aan handelstools en een geavanceerd algoritme voor het matchen van bestellingen biedt. U kunt ook handelen wanneer u maar wilt met hun mobiele app, beschikbaar om te downloaden via Google Play en Apple Store. Btc koers grafieken overzicht geeft een beter beeld.

Bitcove

Bitcove is een van de toonaangevende sites voor Bitcoin-uitwisseling, opgericht door James en Peter Nagle in Ierland, en ze hebben de ‘Irelands Best Young Entrepreneur Award ‘gewonnen. U kunt uw geld storten met uw bankpas, creditcard, bankoverschrijving of door een van hun geldautomaten in heel Ierland te gebruiken. Het is ook belangrijk dat gebruikers weten dat voordat ze hun Bitcoin gebruiken, ze een veilige Bitcoin-portemonnee moeten hebben.

Een ander voordeel van lid zijn van dit platform is dat je na aankoop direct je bitcoin ontvangt. Verder heeft de website veel nuttige informatie en een strak design, wat het een goede keuze maakt voor beginners. De kosten voor een bankoverschrijving zijn 2,5%, terwijl voor kaartbetalingen 6%.

 

Related posts