Speel wereldwijd mee in loterijen met de grootste prijzenpotten ?>

Speel wereldwijd mee in loterijen met de grootste prijzenpotten

De laatste jaren neemt de populariteit van websites waarop je kunt meespelen in internationale loterijen snel toe. Op deze sites kun je vanuit je luie stoel meespelen in ‘s werelds grootste loterijen met mega jackpots van miljoenen euro’s. Je kunt meedoen aan verschillende loterijen waardoor je winkans toeneemt. De uitslagen van de lotto bekijk je ook gewoon online.

New York Lotto

The New York Lottery is één van de meest populaire loterijen ter wereld sinds zijn debuut in 1967. Deze loterij biedt veel interessante games. Je wint de jackpot als je 6 van de 59 nummers goed hebt. De winkans is 1 op 45.057.474. Er is een bonus bal, maar die geldt alleen voor de winnaar van de tweede prijs. Deze moet bovendien 5 van de 59 nummers goed hebben.

SuperEnalotto

Deze Italiaanse lotto biedt een uitstekende jackpot van € 21.000.000. Deze win je als je 6 van de 90 nummer goed raadt. De tweede prijs is net zo lucratief, maar dan moet je 5 van de 90 nummers goed hebben en de bonus “Jolly” ball raden. Drie keer per week zijn er trekkingen van de SuperEnalotto, op dinsdag, donderdag en zaterdag. De lotto uitslag wordt dan ook meteen bekend gemaakt.

Mega-Sena

De meest toonaangevende loterij van Brazilië is de Mega-Sena. De jackpots lijken misschien klein in vergelijking met Powerball en Mega Millions, maar laat dat je niet tegenhouden. De winkans van 1 op 50.063.860 is vrij gunstig en er is een speciale traktatie voor de spelers aan het eind van elk jaar – de super trekking Mega da Virada.

Super Lotto Plus

Deze loterij heeft ook aanzienlijk lagere geldprijzen dan de populaire Euromillions of de Powerball, maar is nog steeds heel populair in de staat Californië. Je moet 5 nummers goed hebben uit een set van 47 ballen en een extra Mega Number, die wordt getrokken uit een tweede set van 27 ballen. De startprijs is $ 7.000.000, maar dit bedrag loopt op als uit de lotto uitslagen blijkt dat niemand de winnende combinatie heeft.

Beproef ook je geluk in de online loterijen. Misschien is de volgende jackpot dan van jou!

Comments are closed.