Loterijwinnaars: wat zou jij doen met 5 miljoen? ?>

Loterijwinnaars: wat zou jij doen met 5 miljoen?

Wat zou jij doen als je een paar miljoen euro zou winnen in de loterij? Iedereen heeft er wel eens over gefantaseerd: (multi) miljonair worden door de jackpot in de lotto te winnen. Wat zou jij doen met het geld? Je hypotheek afbetalen of je huis verbouwen? De droomreis maken die je al jaren in je achterhoofd hebt, of een splinternieuwe auto kopen? De mogelijkheden lijken eindeloos als je de Staatsloterij, Postcode Loterij of één van de andere Nederlandse loterijen wint.

Het zal je maar gebeuren: je wint 5 miljoen……Voor sommige mensen verandert hun hele leven zodra ze de loterij winnen, anderen gaan er nuchter mee om. Voor een aantal winnaars is de ongelofelijke som geld bijna teveel van het goede en ze worden bijna hysterisch als ze de uitslag van de lotto zien.

Het winnen van de loterij leverde een aantal SAS soldaten in Engeland een leuk avondje stappen op. Eén van de soldaten won 1 miljoen euro in de Engelse National Lottery, maar besloot om in het leger te blijven om zijn land te verdedigen. Hij trakteerde zijn medesoldaten na het goede nieuws van de lotto uitslag op een flink avondje stappen en zette vervolgens de rest van het geld op de bank.

Andere winnaars houden het graag spannend. Of ze spelen al zo lang mee in de loterij dat ze de trekking overslaan of bijna vergeten dat ze meedoen. Zo heeft een loterijwinnaar die de jackpot van 4,6 miljoen had gewonnen, 3 dagen voor de einddatum zijn prijs geclaimd. Hij had de lotto uitslagen kennelijk niet gecontroleerd. Dat was dus echt op het nippertje.

Zo zie je maar dat een grote geldprijs winnen soms heel simpel kan zijn. Internet biedt nu ook de mogelijkheid om online lotto te spelen. Je kunt dan heel eenvoudig meedoen aan grote loterijen zoals de EuroJackpot of de Powerball uit Amerika waarmee enorme geldprijzen te winnen zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *