Speel wereldwijd mee in loterijen met de grootste prijzenpotten ?>

Speel wereldwijd mee in loterijen met de grootste prijzenpotten

De laatste jaren neemt de populariteit van websites waarop je kunt meespelen in internationale loterijen snel toe. Op deze sites kun je vanuit je luie stoel meespelen in ‘s werelds grootste loterijen met mega jackpots van miljoenen euro’s. Je kunt meedoen aan verschillende loterijen waardoor je winkans toeneemt. De uitslagen van de lotto bekijk je ook gewoon online.

New York Lotto

The New York Lottery is één van de meest populaire loterijen ter wereld sinds zijn debuut in 1967. Deze loterij biedt veel interessante games. Je wint de jackpot als je 6 van de 59 nummers goed hebt. De winkans is 1 op 45.057.474. Er is een bonus bal, maar die geldt alleen voor de winnaar van de tweede prijs. Deze moet bovendien 5 van de 59 nummers goed hebben.

SuperEnalotto

Deze Italiaanse lotto biedt een uitstekende jackpot van € 21.000.000. Deze win je als je 6 van de 90 nummer goed raadt. De tweede prijs is net zo lucratief, maar dan moet je 5 van de 90 nummers goed hebben en de bonus “Jolly” ball raden. Drie keer per week zijn er trekkingen van de SuperEnalotto, op dinsdag, donderdag en zaterdag. De lotto uitslag wordt dan ook meteen bekend gemaakt.

Mega-Sena

De meest toonaangevende loterij van Brazilië is de Mega-Sena. De jackpots lijken misschien klein in vergelijking met Powerball en Mega Millions, maar laat dat je niet tegenhouden. De winkans van 1 op 50.063.860 is vrij gunstig en er is een speciale traktatie voor de spelers aan het eind van elk jaar – de super trekking Mega da Virada.

Super Lotto Plus

Deze loterij heeft ook aanzienlijk lagere geldprijzen dan de populaire Euromillions of de Powerball, maar is nog steeds heel populair in de staat Californië. Je moet 5 nummers goed hebben uit een set van 47 ballen en een extra Mega Number, die wordt getrokken uit een tweede set van 27 ballen. De startprijs is $ 7.000.000, maar dit bedrag loopt op als uit de lotto uitslagen blijkt dat niemand de winnende combinatie heeft.

Beproef ook je geluk in de online loterijen. Misschien is de volgende jackpot dan van jou!

Loterijwinnaars: wat zou jij doen met 5 miljoen? ?>

Loterijwinnaars: wat zou jij doen met 5 miljoen?

Wat zou jij doen als je een paar miljoen euro zou winnen in de loterij? Iedereen heeft er wel eens over gefantaseerd: (multi) miljonair worden door de jackpot in de lotto te winnen. Wat zou jij doen met het geld? Je hypotheek afbetalen of je huis verbouwen? De droomreis maken die je al jaren in je achterhoofd hebt, of een splinternieuwe auto kopen? De mogelijkheden lijken eindeloos als je de Staatsloterij, Postcode Loterij of één van de andere Nederlandse loterijen wint.

Het zal je maar gebeuren: je wint 5 miljoen……Voor sommige mensen verandert hun hele leven zodra ze de loterij winnen, anderen gaan er nuchter mee om. Voor een aantal winnaars is de ongelofelijke som geld bijna teveel van het goede en ze worden bijna hysterisch als ze de uitslag van de lotto zien.

Het winnen van de loterij leverde een aantal SAS soldaten in Engeland een leuk avondje stappen op. Eén van de soldaten won 1 miljoen euro in de Engelse National Lottery, maar besloot om in het leger te blijven om zijn land te verdedigen. Hij trakteerde zijn medesoldaten na het goede nieuws van de lotto uitslag op een flink avondje stappen en zette vervolgens de rest van het geld op de bank.

Andere winnaars houden het graag spannend. Of ze spelen al zo lang mee in de loterij dat ze de trekking overslaan of bijna vergeten dat ze meedoen. Zo heeft een loterijwinnaar die de jackpot van 4,6 miljoen had gewonnen, 3 dagen voor de einddatum zijn prijs geclaimd. Hij had de lotto uitslagen kennelijk niet gecontroleerd. Dat was dus echt op het nippertje.

Zo zie je maar dat een grote geldprijs winnen soms heel simpel kan zijn. Internet biedt nu ook de mogelijkheid om online lotto te spelen. Je kunt dan heel eenvoudig meedoen aan grote loterijen zoals de EuroJackpot of de Powerball uit Amerika waarmee enorme geldprijzen te winnen zijn.

Recordjackpot Amerikaanse loterij Powerball is gevallen ?>

Recordjackpot Amerikaanse loterij Powerball is gevallen

De recordjackpot in de Amerikaanse loterij Powerball van 1,56 miljard dollar (1,43 miljard euro) is gevallen.
Zeker één iemand heeft een lot met het winnende nummer gekocht in het stadsdeel Chino Hills in Los Angeles, liet de lokale tak van de loterij weten. Ook zijn er winnende loten verkocht in de staten Tennessee en Florida.

De reden dat er meerdere winnaars te noteren zijn, is vanwege het feit dat er meerdere tickets zijn verkocht met dezelfde cijfercombinatie.

De kans op winst in de loterij is microscopisch klein: 1 op 292 miljoen. Toch zorgde het niet vallen van de jackpot zaterdag ervoor dat veel Amerikanen alsnog een lot in huis haalden. Omdat de jackpot van 900 miljoen dollar niet viel, werd het geldbedrag van de jackpot verhoogd. De hoofdprijs is nog nooit zo hoog geweest.

Volgens de loterij kan het een paar uur duren voordat bekend is of er nog meer winnende loten verkocht zijn.

Man die miljoenen misliep overweegt stappen tegen Postcode Loterij ?>

Man die miljoenen misliep overweegt stappen tegen Postcode Loterij

De man uit Sittard, die een miljoenenprijs misliep van de Postcode Loterij omdat hij te weinig geld op z’n rekening had staan toen zijn vier loten moesten worden betaald, overweegt juridische stappen tegen de loterij.

Volgens de regionale omroep kan de 21-jarige Kamal Maihouane alles nog maar amper bevatten. Was hij eerder nog redelijk nuchter, ondertussen beseft hij wat er is gebeurd.

Hij had miljonair kunnen zijn, maar de automatische incasso was mislukt. Maihouane wist van niks. Op L1 zei hij eerder “Ik voelde me een halfuur miljonair. Ik dacht ik heb vier loten, maar er kwam maar niemand aan de deur.”

Zaterdagochtend zocht Maihouane contact met de Postcode Loterij. Telefonisch werd hem medegedeeld dat hij geen inleg had betaald en dus geen aanspraak kon maken op de miljoenenprijs.